Dortmund komt te laat: supertalent Martínez naar Inter

Reacties

Lautaro Martínez is vanaf volgend seizoen op de Europese velden te bewonderen. Het wonderkind van Racing Club staat op het punt zijn transfer naar Internazionale af te ronden.

Dortmund komt te laat: supertalent Martínez naar Inter

De Italianen hebben inmiddels een akkoord bereikt met Racing over een transfersom van 26,8 miljoen euro. Op het moment dat Inter en Racing al rond waren, meldde ook Borussia Dortmund zich in Argentinië. Het bod van 32,5 miljoen van de Duitsers was een stuk hoger dan dat van Inter, maar kwam te laat.

'Lautaro Martínez gaat voor Inter spelen', bevestigt Racing-president Víctor Blanco tegenover Sportia. 'Helaas voor ons kwam het bod van Borussia Dortmund te laat. De transfer naar Inter is voor 99 procent rond. Wat Racing betreft, is Lautaro al een Inter-speler.'

Toch moeten er nog wat laatste zaken geregeld worden, weet Blanco. 'Het gaat nog om details tussen de speler en de club en hij moet nog medisch gekeurd worden, maar het papierwerk is al ondertekend. Alleen Lautaro kan de deal nog laten klappen, want tussen de clubs is alles afgerond. Dortmund kwam te laat en is kansloos.'

De twintigjarige Martínez geldt als het grootste talent van Argentinië en werd eerder ook in verband gebracht met Atlético Madrid. De aanvaller, dit seizoen goed voor dertien goals in vijftien officiële wedstrijden, wordt in eigen land vergeleken met Manchester City-ster Sergio Agüero.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.