Dortmund breekt bekerduel open met goal vanaf de middenlijn

Reacties

Sensatie in Bochum! Op slag van rust kwam Borussia Dortmund op voorsprong in het duel met VfL Bochum om de DFB-Pokal, en het was niet zomaar een doelpunt. Emre Can was trefzeker vanaf ongeveer de middenlijn.

Dortmund breekt bekerduel open met goal vanaf de middenlijn
© Pro Shots
VfL Bochum
VfL Bochum
1 - 2
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund

Wat er gebeurde? Bochum-doelman Manuel Reimann was uitgekomen om een dieptepass van de geel-zwarte bezoekers te onderscheppen. Dat deed de 34-jarige keeper op zich prima, maar hij werkte de bal weg over de as van het veld. Daar stond in de middencirkel Emre Can klaar. De Duits-Turkse middenvelder dacht niet na en haalde uit.

Dat deed hij niet eens bijzonder hard, maar een Bochum-verdediger die de bal dacht te kunnen onderscheppen zette zijn sliding net te laat in. Hetzelfde gold voor Reimann: de keeper dacht in looppas naar zijn doel te kunnen terugkeren. Toen hij het gevaar onderkende, was het al te laat: 0-1 voor Dortmund.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.