Dordtse bekerexit ook einde van keeperswisselingen

Reacties

Beschamend. Afgrijselijk. Onthutsend. Trainer Gérard de Nooijer van FC Dordrecht uitte in niet mis te verstane bewoordingen zijn ongenoegen na de uitschakeling in de KNVB-beker bij tweededivisionist GVVV op sportpark Panhuis in Veenendaal.

Dordtse bekerexit ook einde van keeperswisselingen

De eliminatie van de nummer veertien in de Jupiler League was niet meer dan terecht geweest, zo moest de Zeeuwse oefenmeester beamen. 'Op alle fronten afgetroefd. Wat we in vier à vijf weken in de competitie hebben opgebouwd, breken we hier in negentig minuten af omdat er gedacht wordt dat het wel even dertig procent minder kan. GVVV was niet alleen voetballend beter, die ploeg was ook nog eens veel agressiever, strijdlustiger en hongeriger. Het is ronduit ontluisterend wat we hier hebben laten zien.'

De rode kaart (tweemaal geel) voor Gustavo Hamer, nota bene net terug van een schorsing, vergalde de toch al inktzwarte avond voor FC Dordrecht nog meer. Maar De Nooijer kondigde ook aan dat het einde van het keepersroulatiesysteem, waarbij de tot nu weinig overtuigende goalies Renze Fij en Nick Wolters elkaar beurtelings afwisselen, ook nabij is. Wolters mocht op de blauwe zijde van Panhuis keepen, maar schutterde bij de enige treffer van Soufiane Laghmouchi door een terugspeelbal totaal verkeerd te behandelen. 'Er was alleen maar onrust in de goal. Er moet een keuze gemaakt worden en dat ga ik doen ook', stelde De Nooijer resoluut.

Vrijdagavond speelde FC Dordrecht met 1-1 gelijk tegen Almere City.

Samenvatting: FC Dordrecht - Almere City FC
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.