Doldwaze minuut en scherpe Koreaan pijnigen Flekken en Brentford

Reacties

Brentford zakt steeds verder weg in het moeras van de onderkant van de Premier League. De Londenaren gingen, ingeleid door een dramatische minuut, op eigen veld onderuit tegen concurrent Wolverhampton Wanderers.

Doldwaze minuut en scherpe Koreaan pijnigen Flekken en Brentford
© ViaPlay
Brentford
Brentford
1 - 4
Wolverhampton Wanderers
Wolverhampton Wanderers

Met Mark Flekken op doel ging het dolende Brentford op jacht naar weer eens een overwinning. De Oranje-international is onomstreden bij manager Thomas Frank, maar ook met de Nederlander onder de lat gaat het niet vlekkeloos dit seizoen. Van de laatste zes competitiewedstrijden werden er liefst vijf verloren.

Tegenstander Wolves stond er beter op. De club won in dezelfde reeks juist van grootmachten Chelsea en Tottenham Hotspur. Daardoor leek Brentford gewaarschuwd, maar niets was minder waar. Na veertien minuten had Flekken namelijk al twee keer moeten vissen. Binnen een tijdsbestek van zestig seconden kreeg de international er twee om de oren.

Doldwaze minuut
In de dertiende minuut kopte Mario Lemina de bal achter Flekken. Dat was een rake dreun, maar Brentford werd na de aftrap die volgde pas echt op het canvas geslagen. Nathan Collins speelde de bal te kort terug op Flekken, waardoor Hwang Hee-chan kon profiteren: 0-2.

Het antwoord liet niet lang op zich wachten, want Yoane Wissa zorgde direct voor de aansluitingstreffer. Toch beet Wolves snel wéér van zich af. En wie anders Hwang leidde de roedel. De spits maakte alweer zijn tiende competitiedoelpunt van het seizoen en deed Brentford wederom pijn: 1-3.

Kwartet
In de tweede helft probeerde de thuisploeg een nieuwe aansluitingstreffer te forceren, maar het was juist Wolves dat de situatie voor Flekken nog pijnlijker maakte. Jean-Ricner Bellegarde, nota bene de vervanger van Hwang, zorgde voor de kers op de taart. Daardoor klimt Wolves richting het linkerrijtje van de Premier League.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.