Dolberg weet na 82 minuten wat hij wil met Sevilla

Reacties

Kasper Dolberg heeft ondanks een stroeve start bij Sevilla duidelijk voor ogen dat hij niet meer terugkeert naar OGC Nice.

Dolberg weet na 82 minuten wat hij wil met Sevilla
© Pro Shots

Zijn tijdelijke verhuizing van Nice naar Sevilla heeft nog niet bijster veel moois opgeleverd. De drie invalbeurten waren goed voor in totaal 82 minuten. De spits wacht ook nog op zijn eerste doelpunt in Spaanse dienst.

De stroeve start van zijn Spaanse huurperiode laat onverlet dat Dolberg nu al weet dat hij het liefst ook na dit seizoen bij Sevilla speelt. Wat hem betreft wordt hij definitief overgenomen van OGC Nice. 'Natuurlijk. Met dat idee ben ik ook overgestapt', zegt Dolberg tegen bold.dk.

De voormalig Ajax-spits, die donderdag inviel tegen Kroatië, verwacht snel de draad op te pakken. 'Het is duidelijk dat je eerst je draai moet vinden en alles onder de knie moet krijgen', aldus de Deense international. 'De afgelopen weken was het wat hectisch. Maar ik weet zeker dat het na de interlandbreak waarschijnlijk omgedraaid is.'

Dolberg heeft het gevoel ook dicht tegen een basisplaats aan te zitten. 'Ik moet het gewoon doen en begrijpen wat de coach van me verlangt. Natuurlijk heb ik goede gesprekken met hem gehad, ook over waar ik fysiek sta. Ik voel me betrokken.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.