Doelpuntenmaker 'viert' goal door aanvaller Standard Luik neer te maaien

Reacties

Een kolderiek moment in België. Fatih Kaya maakte in zijn 47ste wedstrijd voor Sint-Truiden eindelijk zijn eerste doelpunt voor de club en wilde dat weten ook. In zijn sprint naar de bank haalde hij onbewust Wilfried Kanga onderuit. 

Doelpuntenmaker 'viert' goal door aanvaller Standard Luik neer te maaien
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Sint-Truiden stond in eigen huis met 1-3 achter tegen Standard Luik, maar kwam door doelpunten van Adriano Bertaccini (84ste minuut) en Kaya (88ste) minuut alsnog langszij. Een speciaal moment voor de Duitse aanvaller, die zijn doelpunt wilde vieren met de bank. Onderweg naar de zijlijn gleed Kaya echter uit. Dat deed hij recht voor de voeten van Kanga, die onderweg was naar de aftrap.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De aanvaller van Standard Luik ging net als Kaya onderuit en keek de dader verbaasd aan. In het opstootje dat volgde kreeg Kanga nog een gele kaart. Daar bleef het bij, want de Ivoriaan hield geen blessure over aan de onbedoelde sliding van Kaya. 'Ik heb sorry tegen hem gezegd', zei de doelpuntenmaker. 'Het was zeker niet mijn bedoeling.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.