Doelpuntenmaker Frattesi vol ongeloof om uitjouwen Italiaanse doelman

Reacties

Gianluigi Donnarumma verdedigde dinsdagavond het doel van de Italiaanse nationale ploeg tegen Oekraïne. De 24-jarige goalie van Paris Saint-Germain moest het in 'zijn' San Siro negentig minuten lang ontgelden en daar heeft David Frattesi geen enkel begrip voor.

Doelpuntenmaker Frattesi vol ongeloof om uitjouwen Italiaanse doelman
© Pro Shots
Italië
Italië
2 - 1
Oekraïne
Oekraïne

Donnarumma verruilde in 2021 zijn jeugdliefde AC Milan voor PSG, maar die move werd de Italiaanse sluitpost niet in dank afgenomen door de ultra's van de Rossoneri. Donnarumma is sindsdien het mikpunt van de Italiaanse aanhang, zeker als de wedstrijden in Milaan worden afgewerkt.

Frattesi hekelt de aanhang van de Azzurri, die in het EK-kwalificatieduel hun pijlen op Donnarumma gericht hadden. 'Het is beschamend, ik heb nog nooit een international uitgejouwd zien worden door zijn eigen publiek', stelt de 23-jarige middenvelder van Internazionale in gesprek met Sky Italia. 'Ik begrijp niet waarom hij zo wordt uitgejouwd, we vertegenwoordigen Italië.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Frattesi, die beide goals voor zijn rekening nam in Milaan en zodoende hoogstpersoonlijk verantwoordelijk was voor de 2-1 zege op Oekraïne, roemde daarnaast de mentale weerbaarheid van de doelman. 'Ik ging naar hem toe, vertelde hem dat hij geweldig is en dat we van hem houden, maar hij heeft het niet nodig. Donnarumma is een topspeler, hij kan hier makkelijk mee omgaan en schudt het gewoon van zich af.'

Fans van Milan hebben 7 november vast al rood omcirkeld in de agenda staan. Dan moet PSG namelijk op bezoek bij de Rossoneri in de groepsfase van de Champions League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.