Doelpuntenmachine Atlanta United heeft goed nieuws voor De Boer

Reacties

Frank de Boer kan bij Atlanta United gebruik blijven maken van de diensten van Josef Martínez. De topschutter heeft woensdag een nieuw, vijfjarig contract bij de Amerikaanse kampioen getekend.

Doelpuntenmachine Atlanta United heeft goed nieuws voor De Boer

Voor Atlanta betekent dit erg goed nieuws. De 25-jarige Martínez is de topscorer van het elftal en was in 61 officiële wedstrijden voor Atlanta goed voor liefst 55 doelpunten. Vorig seizoen werd de spits uit Venezuela met 31 doelpunten topscorer van de Major League Soccer en brak hij een record. Nog nooit eerder was er vaker dan 27 keer gescoord in één seizoen in de Amerikaanse competitie.

De scoringsdrift van Martínez zal ook in Europa niet onopgemerkt zijn gebleven, maar de doelpuntenmachine is gelukkig bij Atlanta en heeft tot medio 2023 bijgetekend. 'Josef is een geweldige speler en ik ben heel blij dat hij een langdurig contract heeft getekend', zegt hoofdtrainer De Boer op de website van zijn werkgever. 'Als manager is hij een speler die je in je team wil hebben. Hij is ontzettend gefocust en je kan iedere keer dat hij op het veld stapt op hem rekenen.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Atlanta United
Meer over Atlanta United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.