Doelman FC Kopenhagen bedreigd na beledigende tekst over Galatasaray

Reacties

Kamil Grabara heeft zich de woede van Turkse fans op de hals gehaald na de Champions League-wedstrijd tussen Galatasaray en FC Kopenhagen. De goalie plaatste op Instagram een bericht waarin hij het stadion van de Turkse club een 'shit hole' noemde, vervolgens ontvingen hij en zijn vrouw meer dan driehonderd doodsbedreigingen.

Doelman FC Kopenhagen bedreigd na beledigende tekst over Galatasaray
© Pro Shots/Instagram
Galatasaray
Galatasaray
2 - 2
FC Kopenhagen
FC Kopenhagen

Kopenhagen gaf in Istanbul een 0-2 voorsprong uit handen na een rode kaart en Grabara was van mening dat de Deense club de drie punten verdiende. Kort na de wedstrijd liet hij dat weten, waarbij hij dus ook een beledigende tekst plaatste. Inmiddels heeft Grabara de tekst aangepast zodat niet het stadion, maar de wedstrijd 'shit' wordt genoemd. Maar het kwaad was al geschied.

De vrouw van Grabara meldde zich op haar beurt op Instagram om de wereld te laten weten waar de post van haar man voor had gezorgd. 'Dit is toch niet normaal. Driehonderd berichten en ik kan niet eens tellen hoeveel reacties. Ik heb er geen woorden voor', schreef ze bij een screenshot van een bedreigende tekst.

Kopenhagen of Grabara heeft na de rel niet gereageerd.

'In wat voor een wereld leven we.'
© Instagram Dominika Robak
'In wat voor een wereld leven we.'
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.