'Dit houd je in de kleedkamer van Roda niet rustig'

Reacties

Er staat deze winter geen maat op Roda JC. De Limburgers haalden dinsdagmiddag met Simeon Raykov alweer de negende versterking binnen. Voormalig suikeroom Arnold Hendriks is bezorgd.

'Dit houd je in de kleedkamer van Roda niet rustig'

Kerkrade domineert de transfermarkt. Mede dankzij de investeringen van Aleksei Korotaev hebben de Limburgers al bijna een compleet elftal aan nieuwe spelers binnengehaald.

In de nieuwe VI, die morgen in de winkels ligt, komt voormalig bestuurder en investeerder Arnold Hendriks aan het woord. Hij heeft zijn twijfels.

'Niet alle buitenlandse overnames zijn slecht, maar je moet de kopende partij wel kennen. Ik weet niets van de man die nu uit de lucht is gevallen en vraag me af of Roda hem veel beter kent. We moeten maar hopen dat het goed gaat.'

Hendriks maakt zich al langer zorgen om het technisch beleid van de club. 'In mijn ogen is en blijft het probleem dat de clubleiding totaal geen voetbalkennis heeft. Dit seizoen zijn in totaal twintig spelers aangetrokken. Dat kán niet, die houd je in de kleedkamer niet rustig. Ze komen ook nog allemaal uit andere landen. Ik bemoei me gelukkig nergens meer mee, maar maak me wel heel veel zorgen.'

Op social media wordt vooral de draak gestoken met de dadendrang van Roda.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.