Discussie over nieuwe operatie voor Hazard: komt het EK in gevaar?

Reacties

De vele blessures van miljoenenaankoop Eden Hazard zorgen voor hoofdpijn bij Real Madrid. Er wordt gespeculeerd over een nieuwe operatie voor de Belg, maar een ingreep zou niet geheel zonder risico zijn. Volgens Spaanse media valt niet uit te sluiten dat Hazard in dat geval het EK moet missen.

Discussie over nieuwe operatie voor Hazard: komt het EK in gevaar?
© Pro Shots

Hazard werd al eens eerder geopereerd aan zijn enkel, maar is na deze ingreep nooit pijnvrij geweest. Volgens Marca zijn de klachten de laatste tijd juist weer verergerd. Omdat Hazard hierdoor ook anders is gaan lopen, ontstaan er ook andere spierblessures. Maandag meldde Zinedine Zidane dat hij zijn topaankoop voorlopig weer moet missen vanwege een heupkwetsuur.

Bij Real wordt nu gesproken over een volgende enkeloperatie, die een einde zou moeten maken aan alle problemen. Beweerd wordt dat Hazard zelf wel wat voelt voor een nieuwe ingreep. De vraag is echter wel of hij na een operatie dit seizoen nog in actie kan komen. Zelfs deelname aan het EK zou bij de keuze voor een ingreep in gevaar komen, melden de Madrileense sportkranten.

Niet alle media zijn even pessimistisch in de berichtgeving. Het Laatste Nieuws heeft enkele artsen geraadpleegd en zij beweren dat een operatie niet een streep door het EK hoeft te betekenen. De Belgische dokters schatten de revalidatieperiode na een medische ingreep in op zo'n twee maanden.

Hazard heeft in zijn tijd bij Real nu al negen verschillende blessures opgelopen. Zidane raakte maandag geïrriteerd toen hij maar vragen bleef krijgen over de Belg.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.