Directeur die kopstoot kreeg spreekt met media: 'Wat een crimineel'

Reacties

Niet Barcelona of Real Madrid, maar Rayo Vallecano is het gesprek van de dag in Spanje. Dat heeft niets te maken met wat er binnen de lijnen gebeurt, maar juist op de kantoren. Directeur Martín Presa zou met een kopstoot zijn toegetakeld tijdens transferonderhandelingen, zaterdag reageerde hij op het voorval.

Directeur die kopstoot kreeg spreekt met media: 'Wat een crimineel'
© Pro Shots

Het heeft allemaal te maken met een eventuele transfer van Raúl de Tomás, die zijn zinnen heeft gezet op een vertrek bij Espanyol. De zaakwaarnemers van de spits onderhandelden met Rayo Vallecano over het salaris van De Tomás, maar daarbij liep het flink uit de hand. Martín Presa zou een vertegenwoordiger van De Tomás in het gezicht hebben geslagen, die beantwoordde de actie met een kopstoot.

Martín Presa ontkent geslagen te hebben in gesprek met Partidazo Cope, maar hij bevestigt wel dat hij een kopstoot ontving. 'Het kwam compleet onverwachts, het was de actie van een crimineel en een laffe actie. Als hij me gewaarschuwd had, zouden we het gevecht aangaan.' Spaanse media proberen in contact te komen met de zaakwaarnemers van De Tomás om hun kant van het verhaal te horen, maar dat is tot dusver niet gelukt.

Na de wedstrijd tegen Valencia kwam Rayo Vallecano met een verklaring over de situatie, waarin de club nogmaals weerspreekt dat Martín Presa iemand aangevallen heeft. Ook is duidelijk geworden dat Martín Presa aangifte heeft gedaan bij de politie.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.