Diemers zegt transfer naar Roemeense kampioen af

Reacties

Mark Diemers zet zijn loopbaan niet voort CFR Cluj. De Roemeense landskampioen was met Fortuna Sittard al een transfersom overeengekomen die rond de twee miljoen euro bedraagt, maar de uitblinker van het afgelopen seizoen heeft besloten niet naar Roemenië te verkassen.

Diemers zegt transfer naar Roemeense kampioen af

Naast Cluj had ook het Hongaarse Ferencvaros zich officieel gemeld bij de Limburgers, maar die club bood aanzienlijk minder. Diemers had bij Cluj mogelijk een Champions League-avontuur kunnen beleven. Cluj speelt in de eerste kwalificatievoorronde tegen Astana, op 9 juli in Kazachstan en op 17 juli thuis. Diemers besloot niet in te gaan op het lucratieve contractvoorstel en wil andere opties afwachten.

Zowel Diemers als doelman Alexei Koselev mag Fortuna Sittard bij een goed bod verlaten. De Limburgers, die onder andere de Finnen Rasmus Karjalainen en Patrik Raitanen en de Belg Adnan Ugur hebben aangetrokken, hebben inmiddels elf spelers uitgezwaaid. Lisandro Semedo, de Portugese rechtsbuiten die in het promotiejaar nog zeer belangrijk was, vertrok afgelopen week op huurbasis naar OFI Kreta. De komende weken zal de selectie verder vorm moeten krijgen.

Buiten de Lijntjes met Mark Diemers
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Fortuna Sittard
Meer over Fortuna Sittard
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.