Diego Costa over samenwerking met Suárez: 'De ene bijt, de ander schopt'

Reacties

Hoewel ze nog niet samen binnen de lijnen stonden, is Diego Costa nu al enthousiast over de samenwerking met Luis Suárez. Na de 6-1 overwinning op Granada sloot Diego Costa met woorden zijn nieuwe kompaan in de Atlético Madrid-voorhoede meteen in de armen.

Diego Costa over samenwerking met Suárez: 'De ene bijt, de ander schopt'
© Pro Shots

Dat Suárez net als hijzelf een controversiële reputatie heeft vanwege incidenten in het verleden, was Diego Costa duidelijk niet ontgaan. 'Onze samenwerking is erg goed. De ene bijt en de ander schopt', aldus Diego Costa voor de camera's na het debuut van Suárez. De Uruguayaan viel in de zeventigste minuut in voor zijn Spaanse collega-spits en was direct goed voor twee doelpunten en een assist.

Diego Costa toonde zich maar wat blij met de komst van Suárez. 'Ik weet niet waarom Barcelona hem heeft laten gaan. Dat is hun beslissing. Hij heeft de mentaliteit van een strijder om prijzen te winnen. Hopelijk kunnen we dat samen aan de fans tonen.'

De in Brazilië geboren Spanjaard gelooft dat met Suárez weer om de prijzen gespeeld kan worden, vanwege de bredere selectie. 'In de jaren dat we titels wonnen, moest ik concurreren met geweldige spelers als David Villa, Adrian Lopez en Raul Garcia. Ik heb de club duidelijk gemaakt dat ik doe wat zij willen. Als zij mij willen verkopen: ga je gang. Als er een optie was om mijn contract te beëindigen, dan had ik het gedaan. Als zij mij wilden houden, dan zou ik blijven. Ik ben duidelijk geweest en dat moet ik ook zijn. Ik blijf vechten en strijden, als ik geluk heb met blessures.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.