Di María haalt uit naar Matthäus: 'Ga ergens anders huilen'

Reacties

Ángel De María is niet gediend van de kritiek van Lothar Matthäus op de uitverkiezing van Lionel Messi als winnaar van de Gouden Bal. De Duitser noemde de verkiezing 'een farce' en vond dat Erling Haaland de prijs verdiende.

Di María haalt uit naar Matthäus: 'Ga ergens anders huilen'
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Messi troefde bij de Ballon d'Or onder anderen Kylian Mbappé en Haaland af. Volgens Matthäus volledig onterecht. 'Je kan dit jaar niet om Haaland heen. Hij won grote prijzen en brak allerlei records. Het is onverdiend dat Messi dit jaar weer heeft gewonnen. Ik vind de uitverkiezing een farce, ook al ben ik Messi-fan.'

Die woorden werden opgepikt door het Argentijnse medium Diario Olé. Onder een Instagram-post daarover liet wereldkampioen Ángel Di María weten de woorden van Matthäus niet serieus te nemen. 'Ga lekker ergens anders huilen', schreef de Argentijn onder het bericht.

© Instagram
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.