Di Maio haalt uit naar 'lieverd' Højlund: 'Je was een teleurstelling'

Reacties

Rasmus Højlund had geen goed woord over voor de tegenstanders uit San Marino die dinsdagavond ‘zijn carrière hadden kunnen ruïneren’. Roberto Di Maio, aanvoerder van de ploeg uit het land met 30.000 inwoners, gooit een dag later nog maar eens wat olie op het vuur in een reactie op de uitspraken van de spits.

Di Maio haalt uit naar 'lieverd' Højlund: 'Je was een teleurstelling'
© Pro Shots
San Marino
San Marino
1 - 2
Denemarken
Denemarken

‘Vandaag las ik dat meneer 80 miljoen klaagt omdat hij gisteren niet zo goed behandeld is door de verdedigers van San Marino’, haalt de 41-jarige verdediger de uitspraken van de aanvaller van Manchester United aan.

‘Nou lieverd, waarschijnlijk kun je je in het voetbal van vandaag, waar fysiek contact is verdwenen, veroorloven om ons kleine tegenstanders uit te lachen met lelijke en herhaalde gebaren of om bij elke gelegenheid te simuleren in de hoop op de VAR voor een penalty’, geeft de geboren Italiaan een trap na. ‘Ik had je graag 15 jaar geleden gezien, toen alleen echte mannen voetbalden! Je was een teleurstelling Hoejlund, veel succes’, besluit Di Maio.

Het duel tussen San Marino en Denemarken eindigde dinsdagavond in een 1-2 zege voor de Scandinaviërs. Højlund had de openingstreffer voor zijn rekening genomen, waarna Alessandro Golinucci na iets meer dan een uur spelen de gelijkmaker aantekende. Het was de eerste treffer voor San Marino in elf maanden tijd. Uiteindelijk bezorgde Yussuf Poulsen de Denen alsnog de zege.

EK-kwalificatie

Stand Groep H EK-kwalificatie 2024 Germany

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Denemarken
10
7
1
2
19-10
+9
22
2
Slovenië
10
7
1
2
20-9
+11
22
3
Finland
10
6
0
4
18-10
+8
18
4
Kazachstan
10
6
0
4
16-12
+4
18
* Actueel tot en met 19 apr. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.