'Deze situatie is niet wenselijk voor Maher'

Reacties

Als de situatie rond Adam Maher niet verandert, gaat PSV over een paar weken met de middenvelder in gesprek over zijn toekomst. De 22-jarige middenvelder komt sinds de winterstop niet meer voor in de plannen van trainer Phillip Cocu en behoort zelfs niet eens meer tot de wedstrijdselectie.

'Deze situatie is niet wenselijk voor Maher'

Maher speelt de laatste weken zijn wedstrijden bij Jong PSV. De vijfvoudig international is bezig aan zijn derde seizoen in Eindhoven, maar heeft zich niet weten op te werken tot een sterkhouder op het middenveld. Hij heeft nog een doorlopend contract tot medio 2018, maar tegen het einde van het seizoen verwacht PSV ook meer duidelijkheid te krijgen over zijn toekomst.

'Het is duidelijk dat de manier waarop het nu gaat, niet wenselijk is voor hem', aldus technisch manager Marcel Brands, die de middenvelder zeker nog niet wil afschrijven. 'Richting de zomer gaan we het nader bespreken, maar tot die tijd kan er in zijn sportieve situatie natuurlijk nog heel veel gebeuren. Dat sluiten we ook zeker niet uit. Het kan snel lopen in de voetballerij.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.