Derde vertrek in roerig jaar: Hyballa na twee maanden ontslagen

Reacties

Peter Hyballa is na twee maanden alweer ontslagen bij Türkgücü München. Daarmee is 2021 niet bepaald een succesvol jaar voor de Duitse trainer.

Derde vertrek in roerig jaar: Hyballa na twee maanden ontslagen
© Pro Shots

Eerder dit jaar braken ook Wisla Kraków en Esbjerg fB namelijk al met Hyballa. Vooral over diens vertrek bij de Deense club was veel te doen. De spelersgroep sprak schande van de werkwijze van de voormalig trainer van NEC en NAC Breda. De soap werd breed uitgemeten in Deense media.

In augustus besloot Hyballa om zelf op te stappen. De 45-jarige trainer sprak van een complot. Een maand later vond hij met Türkgücü München een nieuwe werkgever. Bij de Derde Bundesliga-club zag hij veel perspectief, zo vertelde hij monter. 'Mijn doel is elke speler hier beter te maken.'

Twee maanden en acht wedstrijden later meldt de Duitse club dat de samenwerking met Hyballa is beëindigd. De clubleiding heeft zijn consequenties getrokken na de recente resultaten. Het ambitieuze Türkgücü verloor de laatste vier competitieduels op rij en is afgezakt naar de zestiende plaats.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.