Denzel Dumfries zet Porto-speler letterlijk in zijn onderbroek

Reacties

Denzel Dumfries heeft zich dinsdagavond niet populair gemaakt bij FC Porto. Niet alleen omdat hij de Portugese ploeg met Inter uitschakelde, maar ook omdat hij zijn tegenstander Wenderson Galeno letterlijk in zijn onderbroek zette.

Denzel Dumfries zet Porto-speler letterlijk in zijn onderbroek
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Tijdens de Champions League-ontmoeting tussen FC Porto en Internazionale kwam de Nederlander in duel met Galeno. De 25-jarige Braziliaan zette Dumfries van de bal, maar dat liet de back zich niet zomaar gebeuren. Hij hield zijn tegenstander beet bij zijn broek en die trok hij daarmee naar beneden.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Het gevolg is dat de hele wereld Galeno in zijn onderbroek heeft zien staan. De speler van FC Porto trok hem snel weer omhoog, maar toen was het kwaad al geschied. Gelukkig voor hem, kreeg Dumfries daarvoor geen gele kaart aan zijn broek.

FC Porto
FC Porto
0 - 0
Internazionale
Internazionale
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.