Denemarken opgeschrikt door diep, mysterieus gat in Weense grasmat

Reacties
Denemarken opgeschrikt door diep, mysterieus gat in Weense grasmat
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Een heel opmerkelijk beeld deed een hoop stof opwaaien na afloop van de interland tussen Oostenrijk en Denemarken. De gasten versloegen de thuisploeg in het Nations League-duel in Wenen, maar dat was niet het hoofdonderwerp van gesprek. Zeker niet bij Andreas Skov Olsen.

Oostenrijk
Oostenrijk
1 - 2
Denemarken
Denemarken

Luttele seconden na het laatste fluitsignaal kwam er plots een gat tevoorschijn op het veld. De Denen waren er zichtbaar door geïntrigeerd en de aanvaller van Club Brugge durfde het aan zijn voet in het gat te steken. Tot ver boven de enkel verdween zijn been.

Achteraf bleek dat er een kink in de kabel zat bij de sproei-installatie. Daardoor hoopte al het water op op een plaats en zorgde erosie ervoor dat de volledige onderlaag van het veld weg was gezakt. Met fascinerende beelden tot gevolg.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.