Den Ouden uitblinker in zege Djurgårdens IF

Geert den Ouden heeft ook in zijn tweede wedstrijd voor Djurgårdens IF indruk gemaakt. De voormalige aanvaller van Excelsior en RBC Roosendaal had in de thuiswedstrijd tegen Örebro SK met twee doelpunten een groot aandeel in de

3-0 zege.

Den Ouden was in de eerste helft lange tijd onzichtbaar, maar sloeg bij zijn eerste twee kansen meteen genadeloos toe. Zodoende leidde Djurgårdens bij rust comfortabel met 2-0. Vlak na rust maakte middenvelder Kim Källström de 3-0, zijn tiende doelpunt in deze competitie.

In het restant van de tweede helft had Den Ouden nog enkele kansen om zijn doelpuntentotaal verder op te voeren, maar aan de 3-0 veranderde niets meer.

Door de zege blijft Djurgårdens koploper in de Zweedse Allsvenskan. Hammarby IF, dat Helsingborgs IF met 2-0 versloeg, bezet de tweede plaats op de ranglijst.