Defensieve zorgen Hamburger SV na uitvallen Bruma

Hamburger SV maakt zich zorgen over de inzetbaarheid van Jeffrey Bruma in de komende competitiewedstrijd tegen FSV Mainz 05 van komende zaterdag. De Oranje-international bleef zondag in de rust van het duel met 1. FC Nürnberg (2-0 zege) achter in de kleedkamer met een schouderblessure. Tijdens de eerste helft had hij de kwetsuur opgelopen door een botsing met Pekhart.

Defensieve zorgen Hamburger SV na uitvallen Bruma

Bruma's vervanger Michael Mancienne was waar mogelijk nóg ongelukkiger. De ingevallen Engelsman liet zich een kwartier voor tijd vervangen met een bovenbeenblessure.

Beide centrumverdedigers zullen een scan ondergaan om de exacte aard van hun blessure vast te stellen. 'In het geval van Mancienne lijkt het er op dat er niets gescheurd is', vertelt HSV-coach Thorsten Fink.

De oefenmeester speculeert dat Slobodan Rajkovic een nieuwe kans kan krijgen. De voormalig verdediger van PSV, FC Twente en Roda JC was weer inzetbaar na een langdurige schorsing. Voor het duel met 1. FC Nürnberg werd hij niet opgenomen in de wedstrijdselectie. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's