Deense coach looft fans en spelers: 'De Denen hebben weer nieuwe idolen'

Reacties

Kasper Hjulmand, bondscoach van Denemarken, was na de sensationele zege op Rusland door het dolle heen. Hij loofde het Deense publiek. 

Deense coach looft fans en spelers: 'De Denen hebben weer nieuwe idolen'
© Pro Shots
Rusland
Rusland
1 - 4
Denemarken
Denemarken

Na twee nederlagen en de bizarre gebeurtenis met Christian Eriksen beleefden de Denen op z'n zachtst gezegd geen fijn EK. Tót maandagavond. Rusland werd in Kopenhagen verslagen. 'De Denen hebben goed voor ons gezorgd de afgelopen week en onze fans hebben ons vandaag vleugels gegeven', verklaarde Hjulmand bij DR.

'Zonder onze fans was dit onmogelijk, maar ook de jongens waren geweldig. Ze hebben ervoor gezorgd dat de jongens en meisjes thuis weer nieuwe idolen hebben. En daar ben ik zo enorm blij om. Of dit gek was? Nee hoor, waarom?', grapte hij. 'We hoopten op deze magie in het stadion en het zou zo enorm onterecht zijn als we na deze wedstrijd met lege handen stonden. De jongens hebben de harten van de Denen veroverd.'

Na de spectaculaire avond in Kopenhagen wacht nu de achtste finale van het EK in de Johan Cruijff Arena. Op zaterdag 26 juni is in Amsterdam Wales de tegenstander.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.