Deens avontuur Van der Lely in een vloek en een zucht voorbij

Reacties

Jeroen van der Lely kan op zoek naar een nieuwe werkgever. De 23-jarige rechtsback tekende in de zomer bij Vendsyssel FF in Denemarken, maar is daar nu vertrokken. De club heeft besloten de selectie in te krimpen.

Deens avontuur Van der Lely in een vloek en een zucht voorbij
© Pro Shots

De Denen, die actief zijn op het tweede niveau, laten weten dat ze Van der Lely per direct laten vertrekken. Hij kwam voor de winterstop tot zeven duels in de competitie. Eerder speelde de back meer dan honderd duels voor FC Twente en Jong FC Twente. Waar hij zijn loopbaan vervolgt is nog niet bekend. 

Landgenoten Ali Messaoud en Jelle van der Heyden, die een halfjaar geleden tegelijk met Van der Lely arriveerden bij de club, blijven wel. Allan Høvenhoff en Solomon Sarfo Taylor zijn daarentegen in Van der Lely's kielzog weggegaan bij Vendsyssel. De club staat halverwege het seizoen op de vijfde plaats in de competitie.

'We passen de selectie aan krimpen de groep wat in. De drie spelers die nu weggaan hebben in het eerste deel van dit seizoen weinig speeltijd gekregen', licht directeur Ole Nielsen toe op de clubwebsite van Vendsyssel FF. 

Bekijk hier al onze video's
Meer Vendsyssel
Meer over Vendsyssel
Meer J. van der Lely
Meer over J. van der Lely
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.