Deco snapt boosheid van Frenkie de Jong: 'Hij is een mens'

Reacties

Deco hoopt dat Frenkie de Jong ook volgend seizoen deel uitmaakt van de selectie van Barcelona. De sportief directeur van de Catalanen zei daarnaast de woede van de Nederlander over de Spaanse media te begrijpen.

Deco snapt boosheid van Frenkie de Jong: 'Hij is een mens'
© Pro Shots

Volgens Spaanse media verdient De Jong per jaar ongeveer veertig miljoen euro en wil hij vertrekken bij Barcelona. De middenvelder haalde vervolgens uit en weerlegde alles. Deco begrijpt dat. 'Ik geef geen commentaar op kwesties die ik met de agent bespreek. Frenkie is een mens, zoals iedereen, dus het is normaal dat hij boos wordt als men zegt dat hij van plan is te vertrekken, terwijl dat niet waar is', aldus Deco in Catalaanse media.

'Ik denk dat Frenkie gelukkig is Barcelona. We willen spelers in de selectie hebben die niet alleen voor Barcelona willen spelen, maar ook prijzen willen winnen. We willen dat Frenkie nog jaren bij ons blijft', vervolgde Deco.

Als het aan Deco ligt, wordt de selectie van Barcelona aankomende zomer flink versterkt. 'Mijn idee is om niemand te verkopen en het team te versterken. Ik denk niet dat we heel veel nodig zullen hebben. Het idee is om Frenkie, Gavi, Pedri en Ronald Araujo bij ons te houden. Zij zijn het heden en de toekomst van Barcelona. We hebben ook Jules Koundé, Ferran Torres, Andreas Christensen en Raphinha nog, allemaal hele belangrijke spelers.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.