Deadline Day: mis helemaal niets van het laatste transfernieuws

Reacties

Het transfergeweld zal vandaag voor een laatste keer deze winter losbarsten. Op de slotdag van de Europese transfermarkt volgt Voetbal International het nieuws rond de Nederlandse clubs én de internationale topclubs op de voet. Via de app, (mobiele) website en onze social media-accounts houden we je op de hoogte van al het laatste transfernieuws.

Deadline Day: mis helemaal niets van het laatste transfernieuws

Deadline Day markeert het einde van de transferperiode in Nederland en de grootste Europese voetballanden. Paniekerige technisch directeuren, wanhoopsaankopen, afgeketste deals en een enorme stroom aan geruchten - het zijn de ingrediënten voor een dag vol voetbalnieuws. Komt er nog een klapper van de Europese grootmachten? Op Deadline Day valt niets uit te sluiten. 

Om helemaal niets te missen, volgen we in onze liveblogs de laatste ontwikkelingen op transfergebied in binnen- en buitenland. Zoals gebruikelijk houden we gedurende de dag ook een overzicht van alle last minute-transfers bij.

Overigens valt niet uit te sluiten dat er na vanavond nog spelers vertrekken. Op Duitsland (18.00 uur) en Italië (20.00 uur) na ligt de deadline bijna overal op 23.59 uur, maar in sommige landen blijft de transfermarkt nog wél even open. In Portugal sluit de markt op 2 februari, in Turkije op 8 februari. Mogelijk bieden clubs uit die landen nog een uitweg voor spelers met een transferwens.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.