De Vrij ruikt basisplaats tegen Polen: 'Er wordt te weinig over hem gesproken'

Reacties

De verdedigers van Oranje worden volop geloofd, maar volgens Khalid Boulahrouz en Marco van Basten gaat het te weinig over Stefan de Vrij. De centrale verdediger van Internazionale lijkt ondanks alle concurrentie te mogen hopen op een basisplaats tegen Polen.

De Vrij ruikt basisplaats tegen Polen: 'Er wordt te weinig over hem gesproken'
© Pro Shots
Nederland
Nederland
4 - 0
IJsland
IJsland

De Vrij speelde maandag de volle negentig minuten tegen IJsland. Volgens Boulahrouz doet Koeman er verstandig aan om ook in de eerste wedstrijd tegen Polen een beroep te doen op de ervaren verdediger. 'Er wordt heel weinig over hem gesproken, maar hij is een stabiele factor', vertelde de oud-international in Rondo.

'Je kunt hem eigenlijk nooit betrappen op een grote fout of een blunder. Hij is altijd de rust zelve en hij geeft zijn teamgenoten een goed gevoel. Het zou me niks verbazen als hij de eerste wedstrijd aan de aftrap verschijnt.'

Ook Van Basten vindt dat geen slecht idee. Volgens de oud-spits voegt De Vrij ook iets toe aan het spel van Oranje. 'Ik ben het volledig met Khalid eens. Hij is heel goed en rustig aan de bal.'

Zelf wilde De Vrij na afloop van het gewonnen oefenduel nog niet veel kwijt over een mogelijke basisplek. 'Ik hoop dat ik in de basis sta tegen Polen. Ik zal ervoor zorgen dat ik daar klaar voor ben als dat nodig is. We zullen het wel zien', reageerde hij voorzichtig bij Ziggo Sport.

Bekijk hier al onze video's
Meer Nederland
Meer over Nederland
Meer S. de Vrij
Meer over S. de Vrij
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.