De vrees van Ajax: Simons jaagt als topscorer op nieuwe hoofdrol

ADVERTORIAL – Lukt het PSV om het seizoen vandaag glans te geven met het winnen van de beker? De Eindhovenaren kunnen in de finale voor de vierde keer dit seizoen van Ajax winnen. Unibet biedt voor de eindstrijd een speciale quotering aan voor een goal van Xavi Simons.

De vrees van Ajax: Simons jaagt als topscorer op nieuwe hoofdrol
© Pro Shots
Ajax
Ajax
ns
1 - 1
PSV
PSV

Met een goal en een assist groeide de jonge smaakmaker van PSV vorige week in de thuiswedstrijd tegen Ajax opnieuw uit tot een van de hoofdrolspelers. Na dertig Eredivisie-optredens dit seizoen staat de teller bij de twintigjarige PSV'er al op vijftien doelpunten. Niemand in de Eredivisie heeft vaker gescoord. Met nog vier speelrondes te gaan is Simons samen met SC Heerenveen-spits Sydney van Hooijdonk de topscorer.

Die glansrijke statistieken maken de verhoogde quotering van Unibet extra aantrekkelijk. Onder de noemer Uniboost Uitblinker is de odd voor een goal van Simons in de finale tegen Ajax verhoogd naar maar liefst 5.00. Deze speciale quotering is voor alle Unibet-spelers beschikbaar, zowel nieuwe als bestaande spelers in alle leeftijdscategorieën van 18 jaar en ouder. Belangrijk om te weten: het gaat om scoren in de reguliere speeltijd.

Quoteringen titelstrijd Eredivisie:
- Ajax: 1.67
- PSV: 2.75
- Feyenoord: 11.00
- AZ: 18.00

Met zijn dribbels en snelheid is Simons in alle wedstrijden tegen Ajax gevaarlijk geweest. Het begon met het duel om de Johan Cruijff Schaal, op 30 juli van vorig jaar. Als invaller bepaalde het toptalent de eindstand op 3-5. Iets meer dan drie maanden later toen PSV voor de competitie op bezoek ging bij Ajax, was Simons al uitgegroeid tot een onbetwiste basisspeler. PSV won toen met 1-2. Vorige week werd een volgende dreun uitgedeeld aan de concurrent in de strijd om de tweede plek. Simons maakte vanaf de strafschopstip de 2-0 en bereidde de 3-0 van Luuk de Jong voor.

Denk jij dat Simons tot scoren komt tegen Ajax? Log in bij Unibet om de speciale Uniboost Uitblinker voor de bekerfinale te zien. De maximale inzet bij deze actie is 25 euro.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's