De Rossi overtuigt Roma en blijft aan boord in Stadio Olimpico

Reacties

AS Roma gaat door met Daniele De Rossi. Onder leiding van de clubicoon stegen de hoofdstedelingen in de Serie A van de negende naar de vijfde plaats.

De Rossi overtuigt Roma en blijft aan boord in Stadio Olimpico
© Pro Shots

Na het vertrek van Mourinho koos Roma voor Rossi als tijdelijke opvolger. Dat leek een gouden zet, want de veertigjarige oefenmeester kreeg het weer op de rit in Stadio Olimpico. Roma is nog volop in de race voor een Champions League-ticket. De achterstand op Bologna bedraagt vier punten, maar de club van Joshua Zirkzee en Sam Beukema heeft een duel meer gespeeld.

Ook in Europa heeft Roma de wind in de zeilen. Daar kan Feyenoord over meepraten. Roma plaatste zich eerder dit jaar ten koste van de Rotterdammers voor de achtste finale van de Europa League. Bij een goed resultaat tegen AC Milan schaart de ploeg zich donderdag bij de laatste vier van het Europese toernooi.

Dat spreekt allemaal in het voordeel van De Rossi, die deel uitmaakt van het langetermijnproject van Roma. 'De positieve impact van zijn leiderschap spreekt voor zich', meldt Roma op het digitale thuis. 'Daniele leidt met respect en moed. Dat sluit aan bij de waarden van de club, de stad en de fans van Roma.'

Het is nog niet bekend wat de looptijd is van het nieuwe contract van De Rossi. Roma treedt later met details naar buiten.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.