De mogelijkheden van PSV: op zoek naar zeker drie versterkingen

Reacties

PSV wil zich in elk geval nog op drie posities versterken. Tot nu toe is het op het transferfront nog rustig bij de Eindhovenaren, die maandag onder leiding van de nieuwe trainer Roger Schmidt begonnen aan het nieuwe seizoen.

De mogelijkheden van PSV: op zoek naar zeker drie versterkingen
© Pro Shots

Duidelijk is wel dat technisch directeur John de Jong op zoek is naar een linksback, een rechter centrale verdediger en een middenvelder. Daarnaast is het niet uitgesloten dat PSV nog een doelman haalt.

Schmidt gaf na de eerste training direct aan wat hij van een sluitpost verwacht. 'Als eerste moet een doelman natuurlijk ballen tegenhouden', stelde de Duitser. 'Maar verder is het keepen wel veranderd. Ook in de ruimte moet hij goed zijn, helemaal als we met de organisatie hoog staan. Hij moet ook kunnen meespelen in de opbouw om onder de druk van de tegenstander uit te kunnen voetballen.'

PSV heeft met Jeroen Zoet, Lars Unnerstall, Robbin Ruiter en Hidde Jurjus liefst vier keepers in huis. Van dat kwartet is Ruiter de beste met zijn voeten, maar hij wil – net als Zoet – PSV verlaten.

De mogelijkheden van PSV:

Het is ook nog even afwachten of PSV nog één of meer spelers verkoopt. Lees op VI PRO en in de nieuwe VI meer hierover én over de start van het tijdperk-Schmidt.

PSV compleet vernieuwd met Duitse enclave: 'Kan duidelijk en verfrissend werken'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.