'De Ligt hoeft niet te vrezen: Ibrahimovic mist topper tegen Juventus'

Reacties

Zlatan Ibrahimovic dreigt de topper tegen Juventus aan zich voorbij te moeten laten gaan. De AC Milan-aanvaller kampt met de naweeën van een achillespeesblessure.

'De Ligt hoeft niet te vrezen: Ibrahimovic mist topper tegen Juventus'
© Pro Shots
Juventus
Juventus
1 - 1
AC Milan
AC Milan

Ibrahimovic keerde vorige week tegen Lazio juist terug in de wedstrijdselectie van Milan en luisterde zijn rentree op met een doelpunt. Vlak daarna liep de Zweedse aanvaller een achillespeesblessure op, waardoor hij niet in actie kon komen tijdens het midweekse Champions League-duel met Liverpool. Volgens Corriere dello Sport is Ibrahimovic niet tijdig hersteld voor de clash met Juventus.

Met een druk seizoen voor de boeg zou de 39-jarige routinier zijn rentree in het Milan-shirt niet willen overhaasten. 'Of ik erbij ben in Turijn? Laten we dat van dag tot dag bekijken', liet Ibrahimovic eerder deze week optekenen. 'Het is geen geheim dat ik een blessure heb. Ik wil graag fit blijven voor het hele seizoen en ik denk niet dat ik Superman ben.'

Giroud of Rebic
Een eventuele absentie van Ibrahimovic betekent dat Olivier Giroud of Ante Rebic de positie van de Zweed in de punt van de aanval overneemt. Volgens de Italiaanse krant ligt de Kroatisch international op pole position, omdat Giroud pas net is hersteld van een coronabesmetting.

Spelersprofiel

Z. Ibrahimović


Geboortedatum:
3 oktober 1981
Leeftijd:
42
Geboorteplaats:
Malmö
Nationaliteit
Zweden
Lengte:
1,95 m
Gewicht:
95 kg
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.