De Kuip hoopt op financiële steun gemeente Rotterdam

Reacties

De gemeente Rotterdam gaat de organisatie achter Feyenoord-stadion De Kuip mogelijk financiële hulp bieden. Er zijn al gesprekken gaande over mogelijke betalingsproblemen in het najaar door de gevolgen van het coronavirus.

De Kuip hoopt op financiële steun gemeente Rotterdam
© Pro Shots

De Rotterdamse wethouder Van Gils heeft bij RTV Rijnmond bevestigd dat de gemeente in gesprek is met de stadionorganisatie. De Kuip wordt ook hard getroffen door de coronacrisis. De wedstrijden van Feyenoord zijn weggevallen en bij hervatting van het betaalde voetbal in Nederland wordt er mogelijk nog lang zonder publiek gespeeld.

Dat is echter niet de enige financiële schade. Ook andere grote evenementen zoals concerten kunnen niet doorgaan, waardoor inkomsten zijn weggevallen. Er wordt vanuit de gemeente nagedacht over bijvoorbeeld een overbruggingskrediet of renteloze lening.

Het is niet de voetbalclub Feyenoord die bij de gemeente heeft aangeklopt voor hulp. Het gaat puur om de problemen van Stadion Feijenoord die worden besproken, zo wordt ook benadrukt door de wethouder.

De keuze van Linssen: het dilemma bij de aanbieding van Feyenoord
Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.