De Jong wil 'unieke' De Ridder graag behouden

Reacties

Daniël de Ridder dribbelde zaterdagavond weer als in zijn beste dagen, maar hij weet nog niet waar zijn toekomst ligt als voetballer. De 31-jarige vleugelspeler ziet wel wat er op hem afkomt.

De Jong wil 'unieke' De Ridder graag behouden

'Ik sta helemaal open voor alles. Ook voor Cambuur, ik vind het een leuke club. Maar aan het eind van het seizoen ben ik vrij', schetst De Ridder zijn situatie voor de camera's van FOX Sports. En voor die tijd wil hij nog geen beslissing nemen.

De Ridder kwam in het verleden met wisselend succes uit voor Ajax, Celta de Vigo, Birmingham, Wigan Athletic, Hapoel Tel Aviv, Grasshoppers, SC Heerenveen en RKC Waalwijk. Door de blessure van Sinan Bytyqi heeft hij veel uitzicht op speelminuten in de laatste zeven wedstrijden van het seizoen. Maar die gebruikt hij dus mogelijk ook om zich in de kijker te spelen bij een andere club. Zijn tiende wordt dat dan.

Als het aan Henk de Jong ligt, dan komt het niet zover. Dan speelt De Ridder ook volgend seizoen bij Cambuur. In de Eredivisie, is na de overwinning van zaterdag op FC Utrecht (3-1) ook zo goed als zeker. 'Daan is een unieke voetballer, hij is wel een speler waar het publiek hier wel wijs mee is.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.