De Jong terug in PSV-basis, Feyenoord weer met Kramer

Reacties

PSV begint zondagmiddag (16.45 uur) met Luuk de Jong in de spits aan de topper tegen Feyenoord. De ex-aanvoerder van de Eindhovenaren is de vervanger van de geschorste Hirving Lozano.

De Jong terug in PSV-basis, Feyenoord weer met Kramer

Dat betekent dat Jürgen Locadia naar de linkerkant schuift, de positie waar Lozano normaal gesproken staat. Op het middenveld verkiest trainer Phillip Cocu de creatieve Gastón Pereiro boven Bart Ramselaar, die vorige week nog startte tegen SC Heerenveen.

Joshua Brenet lost linksback Kenneth Paal af, terwijl Daniel Schwaab in het hart van de defensie de voorkeur krijgt boven Derrick Luckassen. Laatstgenoemde maakte een week geleden een kwetsbare indruk tegen Heerenveen en wordt nu geslachtofferd.

Bij Feyenoord keren Kevin Diks en Jens Toornstra ten opzichte van de midweekse Champions League-wedstrijd tegen Manchester City (0-4) terug in de basisopstelling. Dat gaat ten koste van Sofyan Amrabat en Jeremiah St. Juste. Michiel Kramer is wederom de vervanger van Nicolai Jørgensen in de punt van de aanval. Ridgeciano Haps is terug van een blessure.

Voor PSV is het nu al aanhaken of voorlopig afhaken in de Eredivisie. Bij een nederlaag tegen Feyenoord staan de Eindhovenaren zes punten achter op de Rotterdamse concurrent, dat dit seizoen nog geen punt verspeelde.

De opstellingen:

PSV: Zoet; Arias, Schwaab, Isimat-Mirin, Brenet; Van Ginkel, Pereiro, Hendrix; Bergwijn, De Jong, Locadia

Feyenoord: Jones; Diks, Botteghin, Van der Heijden, Haps; Toornstra, El Ahmadi, Vilhena; Berghuis, Kramer, Boëtius

PSV kan uitstekende thuisvorm voortzetten tegen Feyenoord.
https://www.vi.nl/audio/keuze-voor-diks-en-kramer-zijn-voor-mij-onbegrijpelijk
'Van Ginkel kan tegen El Ahmadi bewijzen dat hij leidersrol kan hebben'
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.