De Graafschap zoekt versterking en schakelt hulp in van Piet de Visser

Reacties

De Graafschap wil in januari minimaal drie versterkingen halen, in elke linie één. De nood is hoog geworden op De Vijverberg, waar afgelopen zondag ook is doorgedrongen dat NAC Breda en De Graafschap onderaan nu echt los staan van de rest.

De Graafschap zoekt versterking en schakelt hulp in van Piet de Visser

Het vastleggen van aanwinsten is een stuk gemakkelijker gezegd dan gedaan. De reden dat De Graafschap in de zomer vooral spelers uit de Keuken Kampioen Divisie wegplukte, is het gebrek aan middelen. En dat probleem is in de winterstop niet verdwenen.

Van de negen nieuwelingen die in de zomer werd gehaald staan alleen Hidde Jurjus, Erik Bakker en Leeroy Owusu vrij vast in de basis, met wisselend succes. Jongens als Furdjel Narsingh, Stef Nijland, Ted van de Pavert, Mohamed Hamdaoui, Javier Vet en Jordy Thomassen brengen nog lang niet voldoende, áls ze al mogen spelen.

Technisch manager Peter Hofstede weet dat het in Nederland verschrikkelijk lastig is aanwinsten te vinden voor De Graafschap. De ploeg speelt tot de winterstop nog tegen ADO Den Haag, Ajax (allebei uit) en Vitesse (thuis), daarna moet hij aan de bak.

Vanuit de achterban klinkt steeds luidere kritiek op zijn functioneren, voor hem wordt januari dan ook een examenmaand. Daarbij heeft hij de hulp ingeschakeld van meesterscout Piet de Visser, ex-trainer van onder meer De Graafschap.

De Graafschap verloor zaterdag in eigen huis van PEC Zwolle.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.