De Graafschap pikt doelman op bij Feyenoord

Reacties

Thijs Jansen mag het laten zien bij De Graafschap. Feyenoord verhuurt de doelman voor één seizoen aan de Keuken Kampioen Divisie-club.

De Graafschap pikt doelman op bij Feyenoord
© Pro Shots

De 21-jarige Jansen speelde het afgelopen jaar al op huurbasis voor TOP Oss, voor wie hij 34 wedstrijden speelde. Nu is De Graafschap zijn nieuwe club. 'Wij wilden heel graag voor het einde van de transferperiode nog een volwaardige concurrent aan onze goede keepers toevoegen', aldus technisch directeur Peter Bijvelds. 'Het moest dan wel een buitenkans zijn en een doelman met ervaring. Ik ben enorm blij dat Thijs ons komt versterken en ik wil Feyenoord bedanken voor de zeer bereidwillige samenwerking.'

'Ik ben erg blij om op De Vijverberg te zijn', zegt Jansen zelf. 'Ik kijk ontzettend uit naar het komende seizoen. Ik ga er alles aan doen om als eerste doelman tussen de palen in dit prachtige stadion te zijn.' Het contract van Jansen bij Feyenoord loopt nog tot 2025.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.