De Graafschap op zoek naar nieuwe trainer

Reacties

Adrie Poldervaart keert niet meer als hoofdtrainer terug bij De Graafschap. De 52-jarige trainer, die sinds februari aan de kant staat met een zeldzame spierziekte, zit nog midden in zijn revalidatietraject. Op 3 juli begint de Doetinchemse club aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

De Graafschap op zoek naar nieuwe trainer
© Pro Shots

De clubleiding van de Superboeren, die dit seizoen op een teleurstellende tiende plek eindigden in de Keuken Kampioen Divisie, heeft Poldervaart medegedeeld op zoek te gaan naar een andere hoofdtrainer. De fysieke situatie van de trainer en de sportieve situatie bij de club liggen hieraan ten grondslag.

Begin februari kwam na onderzoeken de ziekte van Guillain Barré bij Poldervaart aan het licht. De trainer keerde dit seizoen niet meer terug en heeft nog behoorlijk wat tijd nodig voor volledig herstel. Aangezien Poldervaart, die voorheen bij Excelsior en FC Groningen actief was, momenteel in de ziektewet zit, kan er niet per direct afscheid worden genomen. Beide partijen moeten daardoor nog overeenstemming bereiken over de afwikkeling van het contract.

Bekijk hier al onze video's
Meer De Graafschap
Meer over De Graafschap
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.