De Graafschap hoopt op de komst van Bruins en Keller

De Graafschap hoopt in de winterstop de selectie te versterken. De Doetinchemse club heeft het vizier gericht op Sander Keller (32) en Luigi Bruins (24, foto).

De Graafschap hoopt op de komst van Bruins en Keller

Keller, die in het verleden uitkwam voor FC Utrecht en RBC Roosendaal, staat momenteel onder contract bij het Zwitserse Neuchatel Xamax. Hij komt daar dit seizoen niet aan spelen toe en mag transfervrij vertrekken.

Bruins is eveneens transfervrij, nadat hij vorige week zijn contract liet ontbinden bij Red Bull Salzburg. De spelmaker, die ook in de belangstelling staat van VVV-Venlo, kwam in totaal tot drie duels.

'Er is een klein potje dat we kunnen gebruiken voor versterkingen', aldus trainer Andries Ulderink. 'Alleen spelers die direct wat kunnen toevoegen zijn voor ons nu interessant. Daarbij moet je ook de afweging maken in welke linie de ploeg behoefte heeft aan een nieuwe speler. Op dit moment richten we ons op een verdediger en een rechteraanvaller.'

De Graafschap zou eveneens weer in de markt zijn voor Ziguy Badibanga (20). De Congolese aanvaller met een Belgisch paspoort staat momenteel onder contract bij Anderlecht. Afgelopen zomer wilden de Achterhoekers hem ook al huren, maar destijds ketste de transfer af op de financiële voorwaarden. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's