De Graafschap heeft positieve indruk van spits Bargas

Hugo Bargas maakte een goede indruk tijdens zijn eerste duel met De Graafschap. De Argentijnse aanvaller maakte een goal en bracht zijn ploeggenoten veelvuldig in stelling tijdens de met 4-0 gewonnen oefenwedstrijd tegen de amateurs van SDOUC.

De Graafschap heeft positieve indruk van spits Bargas

'Hij is snel, heeft een goede passeerbeweging en is doelgericht', somde coach Henk van Stee de kwaliteiten van de proefspeler op. 'Hij maakte op mij een positieve indruk. Hij maakte een goede goal en gaf zo'n vier of vijf passes, waarvan er dan wel een paar in moeten', aldus de trainer op de website van zijn club.

En in De Gelderlander vervolgde Van Stee: 'Maar, met alle respect, we spelen hier natuurlijk wel tegen een amateurclub. Het is spijtig dat ik die jongen niet kan testen tegen een profclub met echt sterke verdedigers. Want hij heeft wel specifieke kwaliteiten die ik er in een groep graag bij wil hebben.'

Bargas is een 21-jarige Argentijnse spits, die over een Frans paspoort beschikt. Hij voetbalde afgelopen seizoen voor All Boys, waarmee hij het kampioenschap van de derde divisie veroverde. Bargas kroonde zichzelf tot topscorer.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen