De Graafschap dendert door en haalt Seuntjens naar De Vijverberg

Reacties

Ralf Seuntjens vervolgt zijn loopbaan bij De Graafschap. De dertigjarige aanvaller tekent op De Vijverberg een contract voor twee seizoenen. De afgelopen jaren was The Seun of God actief bij VVV-Venlo.

De Graafschap dendert door en haalt Seuntjens naar De Vijverberg

De renovatie van het gedegradeerde De Graafschap is in volle gang. Eerder werden Toine van Huizen en Gregor Breinburg al vastgelegd, Daryl van Mieghem verlengde zijn aflopende contract, terwijl er met trainer Mike Snoei ook al een nieuwe eindverantwoordelijke werd aangesteld, als vervanger voor de naar SC Cambuur vertrokken Henk de Jong. Saillant detail: Snoei, Van Huizen én Van Mieghem hebben allemaal een verleden bij Telstar.

Dat geldt ook voor de al aanwezige selectiespelers Fabian Serrarens (die echter over een aflopend contract beschikt), Jordy Tutuarima en Mohamed Hamdaoui. En ook Seuntjens heeft een verleden in Velsen-Zuid. Hij belandde er via RBC Roosendaal en FC Den Bosch, voordat hij in 2015 naar VVV vertrok. Daar vertrok hij nog voor het einde van afgelopen seizoen met bonje.

Seuntjens besloot begin april om zijn aflopende contract bij VVV niet te verlengen en begon daarna tijdens de thuiswedstrijd tegen nota bene De Graafschap op de bank. De aanvaller kwam wel al snel binnen de lijnen en nam de gelijkmaker voor zijn rekening. Vervolgens liep VVV uit naar een 4-1 zege. Na afloop beklaagde Seuntjens zich over zijn plek op de bank. De aanvaller zei dat hij alleen maar uit de basis was gehaald omdat had besloten om VVV na afgelopen seizoen te verlaten.

Twee duels voor het einde van het seizoen barstte de bom: het contract van Seuntjens werd per direct ontbonden. Hij flirtte daarna openlijk met een overstap naar NAC Breda, maar die club had de geboren Bredanaar (die nooit voor zijn favoriete club speelde) niet nodig.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.