De glazen bol van Jan Mulder: oud-prof zag opmars in België aankomen

Reacties

Jan Mulder heeft zich een ware visionair getoond. De voormalig aanvaller zag vier jaar geleden al iets dat weinig mensen voor mogelijk hadden gehouden.

De glazen bol van Jan Mulder: oud-prof zag opmars in België aankomen
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Union Sint-Gillis was vorig seizoen lang in de race om de titel en staat nu weer keurig tweede op het hoogste niveau van België. Prestaties waar vrijwel niemand rekening mee hield, behalve de oud-spits van Anderlecht. In een video van vier jaar geleden is te zien hoe Mulder voorziet dat Anderlecht vooral rekening moet gaan houden met Union.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'De grootste club van België', noemde Mulder de runners-up van België. 'Een schitterend stadion. Union heeft de allures die Anderlecht later pas kreeg. Dat zou een beetje kunnen verschuiven in Brussel.' En zo geschiedt op dit moment. Terwijl Union met acht punten voorsprong tweede staat, is Anderlecht na 24 wedstrijden slechts middenmoter en staat het tiende.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.