De Boer: 'We maakten het onszelf vooral moeilijk'

Reacties

Hoewel Frank de Boers eerste zege bij Internazionale met grote moeite tot stand kwam, vond de trainer de triomf op Pescara niet meer dan terecht.

De Boer: 'We maakten het onszelf vooral moeilijk'

Mauro Icardi hielp Inter dertien minuten voor tijd langszij en maakte in extra tijd de winnende goal. 'De zege vind ik uiteindelijk verdiend. Als je de kansen van Pescara analyseert, kom je tot de conclusie dat die ontstonden door fouten van onze kant. We maakten het onszelf moeilijk op die manier. Als we in dat opzicht verbeteren, zal het verdedigend veel beter gaan', aldus De Boer.

'We hadden na deze wedstrijd met lege handen of maar een punt kunnen staan, maar we hebben keihard gewerkt. Ik zag een team dat wilde winnen en voor mij is dat iets erg belangrijks. Ik vond ons in de eerste helft goed spelen en de beginfase van de tweede helft speelden we het beste voetbal sinds mijn komst', ging De Boer verder.

'Ik heb veel dingen gezien waarop we voort kunnen borduren', vervolgde de coach, die uitkijkt naar de komst van het Braziliaanse toptalent Gabriel Barbosa, die zich deze week in Milaan meldt. 'Hij heeft al laten zien dat hij een fantastische speler kan worden. Alle Europese topclubs zaten achter hem aan. Ik kijk ernaar uit om met hem te werken.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.