De Boer verwelkomt oudere broer Pogba bij Atlanta United

Reacties

Frank de Boer krijgt bij Atlanta United Florentin Pogba onder zijn hoede. De verdediger heeft dinsdag een contract met een onbekende looptijd getekend bij de kampioen van de Verenigde Staten.

De Boer verwelkomt oudere broer Pogba bij Atlanta United

Pogba, de broer van Manchester United-ster Paul Pogba en voormalig Spartaan Mathias Pogba, zat zonder club sinds zijn vertrek bij Gençlerbirligi in de zomer. Hij trainde in de afgelopen periode al mee bij Atlanta United en heeft voldoende indruk gemaakt voor een contract.

'We zijn blij dat we Florentin kunnen verwelkomen', zegt technisch directeur Carlos Bocanegra van Atlanta. 'Hij is een fysiek sterke verdediger, die ook goed is met de bal aan zijn voet. Florentin brengt veel ervaring met zich mee en we verwachten dat hij kan gaan strijden om speeltijd in onze achterste linie.'

Pogba (28) begon zijn loopbaan bij CS Sedan en speelde later nog voor Saint-Étienne en Gençlerbirligi. Waar zijn jongere broertje Paul afgelopen zomer wereldkampioen werd met Frankrijk, daar speelt Florentin zijn interlands voor Guinee. De verdediger heeft twintig caps op zijn naam staan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.