David Luiz snapt Chelsea niet, Welbeck bezorgt fan hernia

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

David Luiz snapt Chelsea niet, Welbeck bezorgt fan hernia

• Neymar zag zondagavond een doelpunt voor zijn neus weggekaapt worden door Luis Suárez. De Braziliaan raakt nu ook zijn jacht en privéjet kwijt. Niet aan Suárez, maar aan de Braziliaanse justitie. De Barcelona-aanvaller is verwikkeld in een slepende belastingzaak. Hij wordt ervan verdacht tussen 2011 en 2013 veertien miljoen euro aan belasting te hebben ontdoken. Wij hebben zo'n vermoeden dat een blik op zijn salarisstrook de Braziliaan wellicht nog wel wat kan opbeuren.

• Achilles'29-middenvelder Omid Popalzay is hot in Afghanistan. De twintigjarige speler maakte maandagavond in het uitduel met FC Den Bosch (1-2) de winnende en dat leverde hem de nodige media-aandacht op in zijn thuisland. De middenvelder speelde al zeven interlands voor het nationale elftal van Afghanistan en scoorde daarin twee keer, maar na zijn doelpunt in Stadion De Vliert is hij pas écht een grote meneer in Afghanistan.

• Hoogmoed komt voor de val. Het is een harde les voor Lincoln City-doelman Paul Farman. De keeper kreeg een terugspeelbal en leek het gepast om die een paar keer hoog te houden. Toen hij de bal uiteindelijk weg wilde schieten, was het al te laat. Damian Reeves was er als de kippen bij om de gelijkmaker voor zijn club Altrincham binnen te prikken: 3-3.

• Danny Welbeck kopte Arsenal zondag in de laatste seconde van de kraker met Leicester City (2-1) naar de zeer belangrijke overwinning. Voor één supporter was het allemaal even te veel van het goede. Hij heeft bij het juichen een hernia opgelopen en moet een operatie ondergaan. De fanatieke supporter spreekt via een selfie vanuit zijn ziekenhuisbed zijn 'dank' uit naar Welbeck.

'Ik zal Robert Pirès altijd herinneren als de speler die de schwalbe in het Engelse voetbal introduceerde. Zijn drang om zich zonder enig contact tegen de grond te werpen, maake me altijd woedend'
Danny Mills was geen fan van Robert Pirès. De Fransman werd in zijn tijd bij Arsenal twee keer kampioen en won drie keer de FA Cup, maar zijn grootste bijdrage was de schwalbe, zo vindt de voormalige verdediger van Leeds United. (The Times)

Lionel Messi krulde zondag in het duel met Celta de Vigo een vrije trap fraai in de kruising. De Argentijn laat op de training van FC Barcelona zien dat het geen toevalstreffer was. Het kleine genie krult de bal met zijn fluwelen linker van ruim achter de doellijn tegen de touwen. Koekoek! Voor de oplettende kijker: de man met pet is Eros Ramazzotti. Wat volgde was een lofzang...

'John Terry is waarschijnlijk de beste Chelsea-speler ooit. De club moet meer respect voor hem tonen. Ik snap er echt helemaal niets van. Hij is nog steeds de beste centrale verdediger van de selectie.'
David Luiz kan niet geloven dat zijn oude club Chelsea aanvoerder John Terry geen nieuw contract aanbiedt. De Braziliaan speelt dinsdagavond met Paris Saint-Germain in de Champions League tegen de Londenaren.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.