Danilo biedt Ajax-fans excuses aan voor shirtwissel met Deyverson

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Danilo biedt Ajax-fans excuses aan voor shirtwissel met Deyverson
© Pro Shots

• Het was een opmerkelijk moment vlak voor rust van de return tussen Ajax en Getafe in de Europa League: landgenoten Danilo en Deyverson ruilden hun shirtjes. Nu is dat op zich al opvallend, maar na zijn theater tijdens de heenwedstrijd kon Deyverson al niet veel goed meer doen bij de Ajax-fans. Danilo, die tegen Getafe in de basis debuteerde én zijn eerste officiële doelpunt in de hoofdmacht maakte, werd er op Twitter op aangesproken en kwam met een verklaring.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'De wind maakte het niet gemakkelijk. Dat zag je ook toen ik de bal wilde aannemen. Normaal beheers ik dat natuurlijk, maar de bal ging alle kanten op. Toen kon ik zeggen: oké, de jongens hebben echt last van de wind.'
• Na afloop van het doelpuntloze gelijkspel op bezoek bij ADO Den Haag wilde Heracles Almelo-trainer Frank Wormuth even duidelijk maken dat het toch echt aan de wind lag. (FOX Sports)

'Ik luister naar Nederlandse rap. Op die manier is het leuker om te leren.'
• Aan het woord is Hakon Evjen, die afgelopen transferperiode de overstap maakte van FK Bodø/Glimt naar AZ. Het talent uit Noorwegen is druk bezig het Nederlands onder de knie te krijgen en doet dit middels Nederlandse rapmuziek.

'De trainer heeft ons twee dagen vrij gegeven, zaterdag en zondag. Dat doet hij niet snel hoor!'
• Dat is nog eens een lekker weekend voor de spelers van Willem II, dat vrijdag thuis met 3-1 won van FC Groningen. En dus besloot trainer Adrie Koster zijn ploeg zaterdag en zondag vrij te geven. Miquel Nelom weet nog niet hoe hij zijn weekend zal invullen. 'Ik ga zo douchen en dan vanavond al naar Rotterdam. Lekker naar mijn dochtertje.'

• Hiep hiep. Hoera! Zaterdag 29 februari is een schrikkeldag, die maar eens per vier jaar voorkomt. Op deze bijzondere datum zijn jarig: Benedikt Höwedes (32) en Ferran Torres (20).

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.