Dani de Wit beleeft vuurdoop in Ajax-selectie

Reacties

Dani de Wit maakt deel uit van de selectie van Ajax voor het thuisduel met ADO Den Haag van zondagmiddag. De twintigjarige middenvelder, deze jaargang een vaste waarde bij Jong Ajax, debuteert in het keurkorps van de hoofdmacht.

Dani de Wit beleeft vuurdoop in Ajax-selectie

Los van de entree van De Wit is de selectie van Ajax dezelfde als die van vorige week voor de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle (0-1 winst). De middenvelder, die dit seizoen tien keer scoorde in de Jupiler League, verlengde onlangs zijn verbintenis tot de zomer van 2020.

Vanwege rugklachten staat achter de inzetbaarheid van Lasse Schöne nog wel een vraagteken voor de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag. Bij een zege verkleint Ajax de achterstand op PSV tot twee punten, al komen de Eindhovenaren later op zondag nog in actie tegen Feyenoord.

De volledige selectie van Ajax:
Andre Onana, Kostas Lamprou, Joël Veltman, Matthijs de Ligt, Maximilian Wöber, Nicolás Tagliafico, Rasmus Kristensen, Mitchel Bakker, Donny van de Beek, Hakim Ziyech, Carel Eiting, Lasse Schöne, Frenkie de Jong, Siem de Jong, Dani de Wit, David Neres, Klaas-Jan Huntelaar, Amin Younes, Mateo Cassierra, Justin Kluivert en Noussair Mazraoui

Ajax moet bevliegingen El Khayati vrezen op dag van de hoop
'Met topaangevers Ziyech en El Khayati is Ajax-ADO veelbelovend'
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.