Cypriotisch international Mitidis voor drie jaar naar Roda

Reacties

Roda JC heeft de aanval versterkt met de Cyprioot Nesteros Mytidis (25). De 21-voudig international komt over AEK Larnaca, waar hij tussen 2010 en 2011 samenwerkte met de huidig technische directeur van Roda Ton Caanen.

Cypriotisch international Mitidis voor drie jaar naar Roda

Mytidis speelde sinds de jeugd bij Larnaca en kwam in totaal tot 99 wedstrijden op het hoogste niveau van Cyprus. Hij maakte daarin 26 treffers. Als international trof de centrumspits vier keer het doel in 21 interlands. In Kerkrade tekent hij voor twee jaar, met een optie op een extra seizoen.

'Nestoras past in het profiel spits die trainer Yannis Anastasiou graag wilt toevoegen aan zijn selectie', aldus Caanen. 'Hij heeft zich de laatste jaren sterk ontwikkeld. Zowel onze hoofdtrainer als de directie wilde deze speler graag vastleggen.'

Na de komst van Dani Schahin (FSV Mainz 05) en David Boysen (Brøndby IF) is Mytidis de derde aanvaller die Roda JC tijdens de transferperiode naar Kerkrade haalt. Eerder werden Martin Milec, Marcos Gullón, Roel Brouwers, Frederic Ananou, Mikhail Rosheuvel, Adil Aussar en Christian Kum aangetrokken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.