Cristiano Ronaldo negeert geruchten: 'Ik ben geen jongen van 18 meer'

Reacties

Cristiano Ronaldo heeft gesproken over zijn toekomst, al kon hij heel weinig concrete informatie geven. In ieder geval is duidelijk dat hij zich niet laat afleiden in zijn jacht op een volgende EK-titel met Portugal.

Cristiano Ronaldo negeert geruchten: 'Ik ben geen jongen van 18 meer'
© Pro Shots
Hongarije
Hongarije
0 - 3
Portugal
Portugal

Portugal is de regerend Europees kampioen, aangezien het in 2016 in de finale met 1-0 won van gastland Frankrijk. Dinsdagavond begint voor de Zuid-Europeanen het nieuwe EK: om 18.00 uur wordt er afgetrapt tegen Hongarije. In aanloop naar die wedstrijd ging het uiteraard over de tegenstander en het door corona wat aparte toernooi, maar toch zeker ook over de toekomst van Ronaldo.

De vedette staat onder contract bij Juventus, maar steeds vaker klinkt door dat CR7 weleens zou kunnen gaan vertrekken uit de Serie A, iets wat zijn landgenoot José Mourinho (de nieuwe trainer van AS Roma) overigens zou toejuichen. Zijn oude club Real Madrid wordt genoemd, maar vooral de naam van Manchester United (eveneens een voormalige werkgever van de aanvaller) zingt nadrukkelijk rond.

Ronaldo zelf wilde desgevraagd niet al te uitgebreid ingaan op de materie, hij stelde niet wakker te liggen van alle geruchten. 'Het zit me niet dwars. Ik speel al 18 jaar op topniveau', zei hij op een persconferentie. 'Als ik nou nog een jonge jongen van 18 of 19 jaar was, dan zou ik misschien wakker liggen van dit gedoe, maar ik ben 36 jaar. Wat er ook gebeurt: het zal de beste beslissing zijn. Voor nu ben ik gefocust op het winnen van het EK.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.