Coutinho spreekt zich uit over flirt met Barcelona

Reacties

Philippe Coutinho heeft zich voor het eerst uitgesproken over zijn opzichtige flirt met Barcelona afgelopen zomer. Na een langdurige soap kwam het niet tot een transfer en bleef de aanvallende middenvelder bij Liverpool.

Coutinho spreekt zich uit over flirt met Barcelona

De 25-jarige Coutinho kwam zaterdag tegen Burnley (1-1) voor het eerst dit seizoen in de Premier League in actie voor Liverpool. Tijdens de soap was hij - volgens de Engelse media 'heel toevallig' - geblesseerd. Na afloop van die wedstrijd beantwoordde de Braziliaanse technicus voor het eerst vragen over alle geruchten over een transfer naar Barcelona.

'Wat er precies is gebeurd? Ik heb een aanbieding van een andere club gekregen. Soms ben je geïnteresseerd in zo'n aanbieding en soms ook niet. In mijn geval, en dat weet iedereen, was ik geïnteresseerd, net als mijn familie', aldus Coutinho in gesprek met ESPN Brasil.

Liverpool weigerde echter mee te werken aan een vertrek van Coutinho. Barcelona had naar verluidt 140 miljoen euro over voor de dribbelaar, maar zelfs dat was niet genoeg. 'Zoals ik al vaker heb gezegd: het is een enorme eer dat zo'n grote club mij een aanbieding doet. Maar het is ook een enorme eer om voor Liverpool te spelen, een wereldberoemde topclub.'

De supporters van Liverpool hoeven dan ook niet bang te zijn voor een gebrek aan motivatie bij Coutinho. 'Nu ik nog voor deze club speel zal ik elke wedstrijd alles geven, zoals ik altijd heb gedaan.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.