'Coronavirus voorkomt razendsnelle terugkeer Arnautovic bij West Ham'

Reacties

Het in China uitgebroken Coronavirus zorgt voor transferchaos op Deadline Day. Zo kan Marko Arnautovic een terugkeer naar West Ham United uit zijn hoofd zetten.

'Coronavirus voorkomt razendsnelle terugkeer Arnautovic bij West Ham'
© Pro Shots

De dertigjarige Arnautovic ging afgelopen zomer van West Ham naar Shanghai SIPG en stond volgens de Daily Mirror open voor een snelle terugkeer naar de Premier League. West Ham voelde wel wat voor een hernieuwde samenwerking met de Oostenrijker, maar de deal kan niet op tijd afgerond worden. Alle vluchten vanuit China naar Engeland zijn vanwege de zorgen om het Coronavirus geannuleerd.

Ook voor ingaande transfers zorgt het virus voor problemen. De start van de Chinese competitie is uitgesteld tot een nog niet bekendgemaakte datum en daarom ziet Javier Pastore nu van een verhuizing af. De middenvelder van AS Roma was het volgens Corriere dello Sport eens met een club uit China, maar heeft vanwege de onduidelijkheid over het nieuwe seizoen in de Chinese Super League een streep door een eventuele transfer gezet.

Het is overigens niet zo dat alle transfers van spelers van en naar China geannuleerd worden. Zo zal Yannick Carrasco deze vrijdag gaan terugkeren naar Atlético Madrid; hij pakte eerder deze week al het vliegtuig naar Spanje en is daar in afwachting van het groene licht. En Bologna heeft juist afscheid genomen van Blerim Dzemaili, die aan de slag gaat bij Shenzhen FC.

Giovanni van Bronckhorst is sinds het begin van deze maand werkzaam in China, waar hij is aangesteld als de hoofdtrainer van Guangzhou R&F.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.